onsdag den 17. februar 2016

Præsentation af Claus

Claus er en mand på 40 år, der er gift og har 2 børn.

Claus er uddannet kok, og har en stor glæde i mad, øl og spiritus, han for rigeligt af det hele og ryger derudover 30 – 35 cigaretter om dagen.  Claus er 185 cm og vejer 95 kilo og er der for i en ende af skalaen med overvægt.

Claus lever en meget stresset hverdag, på sit arbejde i hotelbranchen, der er nogen meget lange arbejdsdage og et dårligt samt belastet arbejdsmiljø.

Han slapper heller ikke af i sin fritid idet Claus har været glad for at spille håndbold men selv har lagt spillet på hylden og nu træner 2 hold og sidder i bestyrelsen.

Claus’ dårlige vaner med god mad, øl, spiritus, cigaretter og den stressede hverdag er en dårlig kombination som allerede giver Claus en tendens til åndenød, søvnbesvær, hovedpine og nogle perioder med trykken for brystet, disse tendenser er symptomer på langvarig stress som er skadeligt for krop og psyke.

Claus’ psyke er allerede påvirket og han virker utålmodig, frustrer, trist, tungsindigt og ligeglad med det derhjemme. Dette kan være tegn på at Claus er ved at få en depression.


Claus er i en ond cirkel da den stressede hverdag på arbejdet påvirker hans livsstil som påvirker hans fysiske og psykiske tilstand som også påvirker familielivet derhjemme og arbejdet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar