onsdag den 17. februar 2016

Fredag den 12. Februar

Silje
Efter vores samtale med Marion i dag har vi 2 hoved- problemstillinger.
Det er Maries ønske om at passe ind i samfundet, være selvstendig og være lidt mere som alle andre. Dette er vel det vi går mest i dybden med.
Claus’ stress- herunder hvad der gør at han har stress. Der er flere krav til ham, end han kan overskue, opfylde eller har ressourcer til. Han har problemer både personligt, i arbejdslivet og i hjemmet. Marion nævner at vi kommer mere ind under det, på undervisningen på mandag.

Det var en virkelig god vejledning, hvor vi var enige om tingene alle 3. Marion er meget positiv ovenfor vores problemstillinger, og virker ivrigt efter at hjælpe J vi tænker at vi mødes på mandag, hvor vi finder lige ud ad hvad og hvordan vi skal fordele, og gå i dybden med de to problemstillinger, samt lægge en ugeplan.



Ditte
I dag har gruppen haft første vejledning med Marion. Denne vejledning har jeg måtte ud blive fra grundet andet skole relateret aktivitet.


Men er positiv omkring hvad gruppen har snakket med Marion om og hvilke personer fra casen de har valgt vi skal sætte fokus på, og er yderst tilfreds med deres resultat. Og ser frem til mandag, hvor vi yderligere planlægger slagets gang.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar