onsdag den 17. februar 2016

Præsentation af Hanne

Hanne er 35 år, er gift med og bor sammen med Claus på 40 år. De har børnene Mads og Marie på henholdsvis 4 og 12 år, og bor i et mindre parcelhus i Svenstrup.

Hanne arbejder  ¾ tid, som kontorassistent. Hanne har startet sygeorlov for en måned siden på grund af ryg- og skuldersmerter, som er blevet forringet. Dette er også noget man kan se hos Hannes kollegaer, de skal derfor have besøg af ArbejdsmiljøeCentret A/S. Hanne skal efter undersøgelse hos fysioterapeut starte fysiurgisk behandling.

Hanne er også gravid i 34. uge, en graviditet som ikke var planlagt. Hanne overvejer at tage forældreorlov i forlængelse af barsel- da hun føler hun har et behov for at være mere hjemme, især da hun har haft problemer med amningen på hendes to forrige børn. Samtidig er hun bange for at være for længe væk fra sit arbejde.

Hanne og Claus sit sexlivet er gået noget i stå, selvom de er glade for hinanden og gerne vil at dette skal kunne fungere. Men grundet fritidsinteresser, dårlig tid og mange andre aktiviteter i hjemmet, er der svært at finde tid til dem sammen. Hanne er bange for at skade graviditeten under sex, og Claus er ofte stresset og træt efter arbejde.

Hanne er også den der står for det meste i forhold til børnene, hvor hun bringer og henter i skole og børnehave, fritidsaktiviteter osv. Hun synes Claus virker umotiveret når der kommer til børnene, og dette er hårdt for Hanna at acceptere. Specielt er dette hårdt da Marie har Downs syndrom og Mads ikke er alderstilsvarende udviklet, og døjer med noget sygdom.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar