onsdag den 17. februar 2016

Tirsdag den 9. Februar

Line M

Vi mødtes i gruppen efter skole for at diskutere casen igennem. Vi havde dagen forinden uddelt casen, så vi tog en person hver i casen og så skulle vi brainstom på denne person og finde nogle problemområder for denne person.

Jeg havde datteren, Marie, som er født med Down's syndrom. Da jeg havde kigget hendes "historie" igennem, synes jeg at det mest fremtrædende problem var forholdet mellem Marie og hendes mor. Marie ønsker at være som andre teenagere og fx tage bussen selv i skole, så hun ønsker mere selvstændighed og det har Marie's mor svært ved at give hende - måske grundet usikkerhed og hun vil skåne hende.



Ditte
Vi har i dag gennemgået de enkelte udarbejdet brainstorm over familien.

Jeg synes vi kom rigtig godt i bund med alle familiemedlemmerne og fandt en masse problemstillinger, der vil kunne arbejdes med fremadrettet.

Vi afsluttede dagen med at ligge planer for resten af ugen, som går ud på at vi onsdag og torsdag arbejder hjemme med at udarbejde en præsentation af alle familiemedlemmerne til bloggen.

Vi skal torsdag have fælles vejledning med Marion kl. 8:40

Fredag skal vi udvælge de 2 problemstillinger, som vi kunne tænke os at arbejde videre med og have vejledning med Marion kl. 11:30.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar